Dji – FPV Drone combo

kr. 10.490,00

Tag din droneflyvning til nye højder med DJIs nyeste skud på stammen. Den fantastiske FPV Redefine Flying Combo giver et helt nyt perspektiv på verden – og en helt ny måde at flyve på.

Kategori:

Produktbeskrivelse

Tag din droneflyvning til nye højder med DJIs nyeste skud på stammen. Den fantastiske FPV Redefine Flying Combo giver et helt nyt perspektiv på verden – og en helt ny måde at flyve på.

Du vil opleve en helt ny måde at styre en drone på. DJI lyver ikke, når de skriver, at de redefinerer droneflyvning. Sus gennem himlen på måder, der synes umulige. FPV Redefine forvandler fantasi til virkelighed og med en intuitiv styringsplatform, giver den dig redskaberne til at tage din droneflyvning til helt nye højder.

  • Indlevende flyveoplevelse og 4K-60fps super vidvinkel: Oplev den susende fornemmelse og fuld indlevelse, der vil føles, som om det er dig selv, der flyver gennem luften med DJI FPV Goggles V2 og DJI FPV’s super vidvinkel 150° FOV. Med HD videotransmission og op til 120fps får du en utrolig jævn videooplevelse og real-time perspektiv på din flyvning op til 10 km væk.
  • Nyt S-Mode: Den nye S-mode kombinerer de tidligere DJI styringsindstillinger og giver dig en hybrid flyveindstilling, der kombinerer manual friflyvning med simplificerede kontroller. Derudover eksisterer N-mode, der er ideel for nybegyndere og M-mode, der giver ubegrænset kontrol.
  • 4K-60fps super vidvinkel: FPV-dronen kan optage 4K / 60fps-video med op til 120 Mbps og fange skarpe detaljer, der får dine optagelser til at se lige så spændende ud som selve flyvningen.
  • Intuitiv Motion Controller: Med den nye model af drone kommer også en ny Motion Controller til styring. Denne kompakte og intuitive enhed gør det muligt for flyet at manøvrere ud fra dine naturlige håndbevægelser. Det er en helt ny måde at flyve på.
  • Nødbremse og svævefunktion: Selv for eksperter kan manuel FPV-flyvning være skræmmende. Derfor kommer DJI FPV med en nødbremse og svævefunktion. Tryk blot på denne knap på fjernbetjeningen, mens du flyver i en hvilken som helst tilstand, uanset hastighed, og flyet stopper og svæver stabilt inden for få sekunder.

Så hvad venter du på? Tag på opdagelse fra luften og få et helt nyt perspektiv på dine omgivelser med denne fuldstændig vilde nye drone. Du skal blot tænde og aktivere dronen, fjernbetjeningen og beskyttelsesbrillerne og så ellers bare flyve afsted.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.