COVERDRONE – forsikring

kr. 0,00

Flyv sikkert. Vi dækker dig ind.

Specialist droneforsikring for kommercielle og rekreative droneoperatører

 

Kategori:

Flyv sikkert. Vi dækker dig ind.

Specialist droneforsikring for kommercielle og rekreative droneoperatører

Vi tilbyder specialiseret forsikring for kommercielle og rekreative operatører, herunder fuld dækning under flyvning, luftfartsansvar, databeskyttelse og sikring af private oplysninger, plus mange andre funktioner. Og hvad der er mest vigtigt, vi giver dig fuld fred i sindet. Coverdrone er helt kompatibel med EU forordning EC785/2004. Vores forsikringspolice er i øjeblikket tilgængelige for piloter i Storbritannien, EU, Canada, Australien og New Zealand.

Hvad enten du har et ubemandet luftfartssystem (UAS), lille ubemandet fly (SUA), ubemandet fly (UA), ubemandet luftfartøj (UAV) eller et eksternt piloteret luftfartssystem (RPAS), kan vi give råd om hvilken forsikring, der er rigtig for dig og din virksomhed.

Vi baserer kun vores tilbud på det, du har brug for at forsikre. Ingen faste kategorier eller forbehold. Vi sørger blot for, at du er dækket ind over for alle mulige hændelser, som er relevante til din flyvning. Vores forsikringspolicer har fleksible tidsperioder, fra én dag til ét år samt alt derimellem. Ingen overbetaling eller underforsikring.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.